fbpx

Tyky-päivä lappeenranta

Tyky-päivä Lappeenrannassa

Tervetuloa viettämään tiimipäivä Salpalinjan Hovin upeaan ja inspiroivaan miljööseen. Hotellin lähimaastossa voidaan toteuttaa monenlaista tekemistä ryhmille. Hotellilla voidaan myös nauttia maittavasta tarjoilusta karjalaiseen tapaan. Pidemmille tiimipäiville on mahdollista vuokrata koko hotelli ja sauna majoituksen kanssa. Tervetuloa viihtymään Salpalinjan Hoviin.

Meillä on tarjolla monenlaisia yönyli tyhy -ohjelmia sekä kokouspäivä- ja puolipäiväohjelmia, joista esimerkkejä alla.

Soita ja kerromme lisätietoa eri tyhy-palveluista ja Salpalinjan Hovin menuista. Voimme räätälöidä teille sopivan tyhy-ohjelman:  puh. 050 3360986 tai sähköspostilla info@salpalinjanhovi.fi.

Tyky-päivä: Virkistäydy ja rentoudu yön yli

Yön yli -tykypäivä Salpalinjan Hovissa tarjoaa tasapainoisen ohjelman rentoutumista unohtamatta. Oppaan johdolla tutustutte Salpalinjaan ja nautitte retkestä luontopolulle ja Näkkiniemen laavulle UNESCO Saimaa GeoParkissa. Nautitte maittavista aterioista, rentoudutte hotellin puulämmitteisessä saunassa ja paljussa.

Tyky -olympialaiset

Jos etsin kevyttä ja rentoa tekemistä tyky -päivään, niin tässä on oiva ratkaisu! Tyky -olympialaiset koostuvat seitsemästä eri pienlajista, joiden parissa joukkueet kisailevat. Lajeista tunnetuin lienee lankkuhiihto missä koko joukkue hiihtää maaliin lankkusuksilla.

Rutolan sahahistoria, tablet seikkailu!

Rutolan alueella aikoinaan toiminut saha tarjoaa loistavan mahdollisuuden pienelle paikallishistoria visailukisailulle. Kisailu suoritetaan Rutolan kyläpolkua pitkin ja apuvälineinä ovat tablet tietokoneet joihin visailun vastaukset kirjataan ylös. Vastaukset visailuun löytyvät kyläpolun varrella sijaitsevista opastauluista. Mukaan mahtuu myös kysymyksiä Salpalinjasta.

Metsämieli, bunkkerikierros ja keittolounas

Neljän tunnin mittainen ohjelma, jonka aikana ravitaan niin vatsa kuin mielikin. Ohjelma alkaa maittavalla keittolounaalla, jonka jälkeen jatketaan salpalinja opastuksen parissa läheisille bunkkereille. Bunkkerikierroksen jälkeen on rauhoittavan Metsämielen vuoro.

Tiimipäivä: Keruutuotteita luonnosta!

Keväästä alkava satokausi on herkkusuiden aikaa. Luonto tarjoilee parhaita antimiaan pitkälle syksyyn. Koulutetun keruutuoteohjaajan kanssa ryhmänne pääsee näkemään luonnon ja sen suomat antimet uudessa valossa. Opas kertoo, mitkä keruutuotteet ovat juuri sillä hetkellä parhaimmillaan, ja miten niitä voidaan käyttää parhaiten.

Pihapeli -turnaus!

Leppoisaa yhdessäoloa työryhmän kanssa perinteisten pihapelin parissa. Ennen pihapelejä on oiva hetki nauttia vaikkapa lounas. Ryhmän koon mukaan tapahtuma voidaan suorittaa kahden joukkueen mittelönä, tai cup-muotoisena turnauksena missä joukkueet kiertävät kaikki pihapelit läpi eri vastustajan kanssa.

Tyky -päivä: Rentoudu riippumatossa

Tämä retki sopii heille, jotka kaipaavat pientä hengähdystä arjen kiireen keskelle. Tällä retkellä pääpaino on rentoutumisessa ja hetkeen ankkuroitumisessa. Luonnon keskellä rentoutuminen voimistaa hetkeen pysähtymistä ja avaa aistimme pienten yksityiskohtien tarkkailuun. Retki alkaa verkkaisella patikointiosuudella metsäpolulla, jossa mieli pikkuhiljaa rauhoittuu luontoa havainnoiden.

Tyky-päivä: Luontoretki ja leikkimielistä kisailua

Retki alkaa leppoisalla patikoinnilla metsäpolulla luonnon ääniä ja pieniä yksityiskohtia havainnoiden. Oppaan avulla tutustumme alueen kasvillisuuteen ja alueen kulttuurihistoriaan (sotahistoria/geologia).

Lisätiedot ja varaukset

Anne Sorsa-Vainikka
+358 50 336 09 86
info@salpalinjanhovi.fi