fbpx

Kokoukset

Kokoustilat viihtyisässä Salpalinjan Hovissa

Varaa juuri Teille sopiva kokonaisuus lyhyestä kokouksesta, yli yön kestävään tiimipäivään. Varattavissa vaikka koko hotelli.

Salpalinjan Hovin kokouspalvelut

Hotelli Salpalinjan Hovi sijaitsee 9 kilometrin päässä Lappeenrannan keskustasta keskellä Etelä-Karjalan kaunista luontoa ja historiallisia paikkoja. Rutolan hirsirakenteisesta kyläkoulusta remontoitu hotelli tarjoaa käyttöösi viihtyisän ja persoonallisen miljöön yritystilaisuuden järjestämiseen. Mahdollisille yöpyjille on tarjolla kuusi kodinomaisesti ja oppiaineiden mukaisesti sisustettua huonetta. Kaikissa huoneissa on oma keittiönurkkaus, kylpyhuone ja tv.

Meillä on monipuoliset ulkoilumahdollisuudet ja tarjolla monia oheispalveluita ja aktiviteetteja toiveidenne mukaan. Meille on helppo tulla autolla ja hotellin pihassa on ilmainen pysäköinti.

Yön yli kokouspaketti

Käytössä koko hotelli. Sisältää kuusi huoneistoa, joissa yhteensä kahdeksan huonetta, aulatilat, grillikatos ja piha-alueet. Vapaasti käytettävissä kävelysauvoja ja runsaasti erilaisia ulko- ja sisäpelejä, kuten lauta- ja tietopelejä

Pienryhmä kokoukset

Salpalinjan Hovi tarjoaa rauhallisen ja inspiroivan miljöön myös pienille ryhmille (max. 8 henkilöä).
Kokouksia varten käytössä suuri näyttö, valkokangas, virvoitusjuomat ym. Lisäksi tarjoilut toiveiden
mukaan.

Lisätiedot ja varaukset

Anne Sorsa-Vainikka
+358 50 336 09 86
info@salpalinjanhovi.fi