fbpx

Lisäpalvelut

Salainen Salpalinja ja luontoelämyksiä Lappeenrannassa
-ryhmämatkapaketti

Pääset tutustumaan Suomen sisällissodan historiaan ja jännittäviin, 2. maailmansodan aikaisiin Salpalinjan luoliin ja bunkkereihin. Illan hämärtyessä teemme patikkaretken läheiselle laavulle ”ulkoruokintaan”. Kuulet tarinoita Unesco Saimaa GeoParkista, kivikautisista asuinpaikoista ja rauhoitut pimenevässä illassa. Lappeenrannan Linnoituksessa tutustut kaupungin ja Vanhan Suomen historiaan Ruotsin ja Venäjän puristuksessa. Opas kierrättää sinua historiallisessa Linnoituksessa ja tutustuttaa kaupungin entisaikaiseen elämään.

Matka karjalaiseen kulttuuriin ja ruokaan

Luumäellä tutustutaan presidentti Svinhuvudin kunnostettuun kotimuseoon. Lemillä herkutellaan Särällä. Rutolan entisen kyläkoulun elämään tutustutaan opettaja Amalia Lamminpään johdattelemana. Tutustut Unesco Saimaa
Geoparkin muinaisuoma-kohteeseen ja kuulet tarinoita uitto- ja sahahistoriasta kyläpolulla patikoiden ja Salpalinjan historiasta korsuihin ja majoitusluolaan tutustuen. Lappeenrannan historialliseen Linnoitukseen tutustutaan oppaan johdolla. Karjalainen pitopöytä odottaa sinua illalla.

Aamiainen 

Voitte tilata ravitsevan aamiaisen huoneen varauksen yhteydessä valitsemalla huoneen aamiaisella. Huomioimme pyydettäessä myös erityisruokavaliot.

Salpalinja seikkailu

Salpalinjan salat voi oppia
leikkimielisen seikkailulisen kilpailun avulla.

Salpalinjan sotahistoria ja bunkkerit

Salpalinjan Hovi sijaitsee Suomen 1940-luvulla Neuvostoliiton hyökkästen turvaksi rakennetulla puolutuslinja Salpalinjalla. Siitä muistuttavat huoneistohotellin naapurista löytyvät kaksi maanalaista teräsbetonikorsua ja kallioonlouhittu valtava kolmikerroksinen majoitusluola

Sauna hotellin asiakkaille

Rentoudu koulun vanhassa puulämmitteisessä saunassa. Saunan yhteydessä myös kylpypalju.

Lisätiedot ja varaukset

Anne Sorsa-Vainikka
+358 50 336 09 86
info@salpalinjanhovi.fi