fbpx

Kalevan Kierros on vuodesta 1976 alkaen järjestetty kestävyysurheilun klassikko, joka liikuttaa suomalaisia erilaisten kestävyyslajien parissa. Tänä vuonna Kalevan Kierroksen pyöräily järjestetään Lemillä 17.8.2019. Hitaiden etenijöiden eli nautiskelijoiden ennakkolähtö tapahtuu klo 9.00. Väliaikalähdöt alkavat klo 10.00.

Tervetuloa mukaan ajamaan ja nauttimaan kauniista ja haastavasta reitistä! Kilpailureitin pituus on 76 km. Reitti ajetaan yhtenä lenkkinä myötäpäivään kiertäen. Reitti kulkee Lemin, Lappeenrannan, Luumäen ja Savitaipaleen alueella.

Matka kaikissa sarjoissa on 76 km, joka ajetaan yhtenä kierroksena.
Sarjat: N yleinen, N40, N50, N60,
M yleinen, M40, M50, M60, M70, M80

Kilpailukeskus sijaitsee Lemin koulukeskuksessa osoitteessa Punaportinkatu 7, Lemi.
Tapahtuman järjestää Lappeenrannan Pyöräilijät. Ilmoittautuminen Kalevan Kierroksen pyöräilyyn tapahtuu Kalevan Kierroksen verkkosivujen kautta.

Majoittua voit mukavasti Salpalinjan Hovissa.