fbpx

Tervetuloa saunomaan pehmeän leivän ja voisulan maahan.

Koet saunalauttaristeilyn Saimaalla, majoitut persoonallisessa, entiseen kyläkouluun kunnostetussa hotelli Salpalinjan Hovissa UNESCO Saimaa Geopark -kohteen vieressä, historiallisella Salpalinjalla. Nautit karjalaisesta vieraanvaaraisuudesta ja ruoasta.

OHJELMA

15.6.

Saunapäivänä 15.6. yli 30 erilaista saunaa ja ruokapaikkaa on avoinna ja niistä voi valita itselleen mieluisimmat. Valitse omat kohteesi kartalta.

Saapuminen Salpalinjan Hoviin klo 12.30. Majoitus.

Pyöräillen Saimaan rantoja myötäilevää, kaunista Rantaraittia pitkin Lappeenrannan Hiekkalinnalle(14 km) ja takaisin tai omalla autolla.

Klo 14.00- 18.00 Saunalautta risteily saaristoon Saimaan Paljun saunalautalla.

Illallinen jossakin tapahtumaravintolassa.

16.6.Aamiainen

Omatoimista tutustumista Lappeenrannan historialliseen Linnoitukseen, kahvittelua viehättävässä Majurskassa. Vierailu Hiekkalinnaan ja edelleen Satamatorille, jossa lounaaksi suositellaan perinteisiä lappeenrantalaisia täytettyjä lihapiirakoita: Vetyjä ja Atomeja.

Myllysaaren yleisessä rantasaunassa on perjantaina naisten sauna klo 14.30-20. Miehille sauna uimahallissa. Tai yhdessä saunomista Holiday Club Saimaa -kylpylässä.

Illallinen karjalaisesta pitopöydästä Salpalinjan Hovissa.

17.6.

Aamiainen

Patikointia Näkkiniemen uusilla luontopoluilla pitkin kauniita Saimaan rantoja tutustuen UNESCO Saimaa Geoparkin kohteisiin. Retkilounas laavulla.

Rentoudut perinteisen, entisen opettajien saunan lempeissä, katajantuoksuisissa löylyissä.

Särä-illallinen Lemillä. Särä on yksi Suomen seitsemästä ihmeestä ja tarjoaa makunautinnon, joka on valmistettu yli tuhat vuotta vanhalla reseptillä. Yli kuusi tuntia uunissa hautunut Lammas ja perunat ovat suussasulava gulinaarinen elämys rieskan, ja kotikaljan kanssa. Jälkiruoaksi on luumukiisseliä.

18.6.

Aamiainen

Opastettu Salpalinja-kierros. Tutustutaan Rutolan luolaan sekä majoitus ja konekivääri -bunkkereihin sekä kenttälinnoitteisiin.

Hinta alkaen 359 €/henkilö/3 yötä.

Pakettiin sisältyy: majoitus 3 yötä kahden hengen huoneessa tai perhehuoneessa, aamiainen x 3, saunalauttaristeily, Särä-illallinen, saunavuoro 2h ja karjalainen pitopöytä hotellilla, retkiateria, vaihdepyörät ja kypärät, jos haluaa pyöräillä, kartat ja reittisuunnitteluapua.

Lisämaksusta yhden hengen huone + 35 €/yö.

Tiedustelut ja varaukset: Anne Sorsa-Vainikka

puh. 050 336 0986, e-mail: info@salpalinjanhovi.fi

Osoite: Salpalinjan Hovi, Vanha Mikkelintie 125, 53830 Lappeenranta.